Мешканець Долини гуляв містом із гранатами в кишені

За фактом зберігання та носіння зброї правоохоронці розпочали кримінальне провадження.   В рамках проведення профілактичної операції “Зброя і вибухівка” під час патрулювання вулицьрайцентру поліцейські звернули увагу на підозрілого чоловіка. При спілкуванні з 29-річним, як з’ясувалось, раніше судимим жителем одного із сіл району та при проведеному огляді у кишені його куртки...

За фактом зберігання та носіння зброї правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

 

В рамках проведення профілактичної операції “Зброя і вибухівка” під час патрулювання вулиць
райцентру поліцейські звернули увагу на підозрілого чоловіка. При спілкуванні з 29-річним, як з’ясувалось, раніше судимим жителем одного із сіл району та при проведеному огляді у кишені його куртки було виявлено та вилучено предмет, схожий на гранату РГД, із запалом до неї та гранату Ф-1, які, з його слів, він “знайшов” посеред поля у селі, де проживає, пишуть Франківчани з посиланням на КУРС.

Вилучені предмети направлено для проведення експертизи.

Наразі слідчі встановлюють достовірну інформацію щодо шляхів надходження зброї в ході розпочатого кримінального провадження, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження із зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Категорії
Життя
Новини
Loading...