Розклад магнітних бур на лютий

Лютий цього року за середньостатистичними даних цього тимчасового періоду принесе від 5 до 9 сильних змін поля.   Магнітні бурі систематично стрясають земне поле...

Лютий цього року за середньостатистичними даних цього тимчасового періоду принесе від 5 до 9 сильних змін поля.

 

Магнітні бурі систематично стрясають земне поле нашої планети, відбиваючись на самопочутті метеозалежних людей. Відомо, що саме в результаті таких ось магнітних бур число загострень у хворих людей збільшується у два і більше рази.

При цьому навіть цілком здорова людина при магнітних бурях починає почувати себе гірше. А якщо до природних катаклізмів приєднуються ще і стресові ситуації, людям доводиться зовсім складно.

Яка ж буде сонячна активність в період з 2 по 29 лютого 2016 року? Експерти кажуть, що в останній зимовий місяць сильних ураганів і штормів магнітного поля не буде. Але, разом з тим, метеочутливим і болючим людям потрібно бути напоготові – деякі зміни поля все ж будуть.

Фахівці стверджують, що лютий не стане відрізнятися сильними магнітними бурями. Хоча, бурі і шторми – досить складні природні явища і точно вказати їх на місяць вперед досить складно. Тому є припущення, що лютий цього року за середньостатистичними даних цього тимчасового періоду принесе від 5 до 9 сильних змін поля.

Також складно точно передбачити дні магнітних коливань. Вчені припускають, що будуть невеликі спалахи на Сонці – бурі будуть частими, хоча і залишаться досить слабкими. На жаль, в будь-якому випадку, людина буде реагувати на такі зміни – особливо гостро відреагують сердечники. Також гірше себе відчують люди з різними патологіями.

У період магнітних бур людям потрібно бути гранично обережними, бажано не займатися складною роботою або взагалі не виходити на вулицю. Саме в такі дні найчастіше бувають головні болі і безсоння, а також жахливі мігрені і зниження тонусу.

Лікарі рекомендують у цей період пити настої з трав з заспокійливою дією. Добре допомагають чаї з м’яти, валеріани. Якщо потрібно підвищити тиск, варто заварити чай із женьшеню. Добре мати під рукою такі аптечні препарати, як авеол і пантакрин, алфагин і авиоплан.

Ще одна рекомендація – у дні магнітних бур добре прийняти контрастний душ або полежати в теплій ванні з різними ефірними маслами. В якості профілактики варто записатися в басейн. За попередніми прогнозами, складні дні будуть 5, 7, 10 і 15 лютого 2016 – в цей час очікуються сильні магнітні бурі.

Джерело: УкрМедіа

Категорії
Життя
Новини
Loading...