10 способів знищити навіть найбільш гармонійні стосунки

У казках всі перипетії та митарства закоханих завжди закінчуються весіллям. А ось в житті все найцікавіше в цей момент тільки починається! І якщо тебе...

У казках всі перипетії та митарства закоханих завжди закінчуються весіллям. А ось в житті все найцікавіше в цей момент тільки починається!

І якщо тебе лякає нудьга суцільної ніжності та непрохідного взаєморозуміння, заспокійся: шанс закопати навіть безсмертну любов у нас завжди є! Та не один, а цілий десяток. Для того, щоби перетворити неземне почуття в тягар, достатньо виконувати хоча б кілька з цих нескладних заповідей. 

1. “А де ж казка?”

Кадр з фільму “Попелюшка”

Власне, самі казки, а також романтичні фільми з книжками та інші міфи з легендами багато в чому винні в тому, що ми перетворюємо життя одне одного в похмурі саги і каламутні трилери. Під девізом: якщо це Справжні Почуття і Любов До Смерті – то чому все не складається саме по собі, легко і чарівно, без додаткових зусиль?! Чому навколо не літають Ельфи та не нашіптують милому на вухо, куди саме я мріяла поїхати у відпустку? Чому треба “вирішувати”, “домовлятися”, “поступатися”… Я фея і не хочу нічого вирішувати – я хочу пурх-пурх-пурх!

2. Пишемо один, думаємо два

Кадр з фільму “Інша жінка”

“Він повинен відчути!”, “Їй слід було б здогадатися!” Ні, ми не сперечаємося: телепатія в любові науково доведена, особливо в цукерково-букетний період і з дрібних приводів. Тоді будь-який збіг аж до “ой, ти приніс морозива, а я якраз його захотіла, це знак” – сприймається як одкровення згори. Але якщо свої думки не озвучувати словесно, рано чи пізно доведеться кипіти мозком і плюватися отрутою.

3. Занадто багато чесності

Кадр з фільму “Чого чекати, коли чекаєш дитину”

У вас унікальне злиття душ, таке спостерігається тільки раз на геологічний період. І тому у вас один від одного немає жодних таємниць. Вам нема чого приховувати! Повна відкритість. Ти розповідаєш йому, скільки у тебе було до нього і в яких конкретно конфігураціях, він ділиться з тобою, що саме він подумав, побачивши он ту корму в лосинах. Цей душевний стриптиз місцями навіть бадьорить і п’янить, але одного разу виявляєш себе серед моральних відходів, що не дуже добре пахнуть. Похмілля, мем.

4. Пожертвуй всім!

Кадр з фільму “Домашнє відео”

Що у тебе було в активі на момент знайомства? Честолюбні плани? Приховані таланти? Ну хоча б кращі роки – напевно були! Викладай їх скоріше. І підсовуй коханому створінню. Не треба йому? Як це не треба!? Підсовуй активніше. Інакше про що потім гірко декламувати: “Я! Для тебе! Все! А ти!..” Дітей, до речі, теж підключай. Гарантований спосіб одним махом перетворити все сімейство на заляканих невротиків, що постійно лаються. На чолі з тобою.

5. Виховуємо одне одного

Кадр з фільму “Даю рік”

Дуже зручний метод довести до ручки (дверної), тому що його можна втілювати в життя з наївно-дерев’яним фейсом а-ля “Але ж я щиро про тебе дбаю”. Удосконалювати при бажанні можна навіть досконалість. А вже якщо поруч не найбільш феншуйна на світі істота, якій не завадило би бігати щоранку або активніше вигризати з начальства підвищення – сам бог велів його підпиляти, підшліфувати і ще пройтися наждачкою. Від цього вона починає відмінно ковзати. У протилежному від сімейного гнізда напрямку.

6. Миємо кісточки на людях

Кадр з фільму “Хочу як ти”

Якщо милий друг де-небудь “насвинячив” або “накосячив”, необхідно поскаржитися на це при сторонніх людях. Дуже терапевтично. Така собі шокова терапія. Щоби критика сприймалась веселіше, слід при цьому посміхатися і сміятися. А що, вже й пожартувати не можна, ти зануда, хехехе. Недобрі жарти в компанії – дуже загартовують стосунки… Або “розпалюють”?

7. На своїй хвилі

Кадр з фільму “Трішки вагітна”

Поїхала на вихідні до мами на малу батьківщину – гигочи в трубку: “Ой, до мене тут прийшли, ну ти їх не знаєш”. Пиши загадкові статуси з натяками, зрозумілими тільки глибоко посвяченим. На стурбовані або спантеличені питання взагалі відповідати не треба. Любов – це свобода, а кому щось не так – всі в сад. У тому саду в тебе вже ціла компанія зібралася.

8. Ти порівняй!

Кадр з фільму “Якщо свекруха – монстр…”

Чоловіки, ви тут є? Кому треба – швидко записуйте мега-вірний спосіб позбутися від будь-якої коханої. Гарантія – 106%, знімає будь-який екстаз як рукою. Простий принцип: “Дружин може бути скільки завгодно, а мама одна, тому мама для мене завжди буде важливішою”. А творить реальні чудеса! Будь-яка кількість дружин йому не страшна.

9. Не давати повітря

Кадр з фільму “План Б”

Ти на дівич-вечір? А чому ти без мене? Ти на рибалку? А як же я? А що це в тебе в кишенях, цікаво? І на столі у тебе якийсь бардак, давай-но я розгребу. А хто це тебе тут лайкнув просто так? Цілодобова відсутність особистого простору викликає клаустрофобію швидко і якісно.

10. “Твої стада – мої стада”

Кадр з фільму “Ти зустрінеш таємничого незнайомця”

Він – це ж практично ти. І навпаки. Тому ти не думаючи можеш поглинути всі відбивні, що залишилися в холодильнику – це ж ніби він теж їв. А він не соромиться тебе, коли спілкується з водопровідником його мовою і не закриває двері в туалет… Якщо не враховувати присутністі партнера, вона може перетворитися у відсутність.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...