Хуліган, що погрожував франківським поліцейським, виявився екс-кандидатом в депутати від “УКРОПу” (див. ВІДЕО)

Як повідомлялось раніше, Івано-Франківські поліцейські склали протокол на зухвалого пасажира, який захищав п’яного водія і погрожував усіх звільнити (ВІДЕО).   Поки поліцейські намагалися поспілкуватися...

Як повідомлялось раніше, Івано-Франківські поліцейські склали протокол на зухвалого пасажира, який захищав п’яного водія і погрожував усіх звільнити (ВІДЕО).

 

Поки поліцейські намагалися поспілкуватися з нетверезим водієм “Фольксвагена Транспортера”, пасажир мікроавтобуса у грубій формі та з відвертими погрозами почав пояснювати патрульним, що “Пасічна” – нібито “його мікрорайон”. Після того, як чоловік відмовився виконувати законні вимоги патрульних, йому на руки одягнули кайданки ів посадили в службовий автомобіль.

Вже у міському відділі поліції порушник намагався додзвонитися до знайомих і багаторазово вказував на свої “зв’язки з впливовими людьми”, також кликав правоохоронців “раз на раз”. Поліцейські склали на чоловіка протокол про адміністративне порушення (стаття 185 КУпАП (Злісна непокора законній вимозі працівника поліції) та відпустили його додому.

В оприлюдненому відео інциденту читачі  упізнали його фігуранта – Мовчана Михайла Валерійовича. Як з’ясувалося, чоловік на останніх виборах до міської ради кандидував у депутати від партії “УКРОП”, членом якої, згідно даних ЦВК, є. Однак депутатом стати чоловік не зміг.

Також у мережі можна натрапити на велодекларацію кандидата.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...