Франківська “Свєта” увійшла в топ-10 “порушників спокою” нової патрульної поліції

Поліцейські вимушені стикатися із дивною та часом неадекватною поведінкою громадян. У лютому київські поліцейські затримали неадекватну білявку, яка швидко стала “зіркою” новин.   Скандалістка,...

Поліцейські вимушені стикатися із дивною та часом неадекватною поведінкою громадян. У лютому київські поліцейські затримали неадекватну білявку, яка швидко стала “зіркою” новин.

 

Скандалістка, у якій користувачі мережі упізнали Світлану Цибуліну – фігурантка одного із скандалів, кидалася із кулаками на поліцейських та зламала у відділку стіл, повідомляють Версії з посиланням на ТСН.

Подейкують, що Цибуліна є родичкою прокурора та після ганебного інциденту втекла до Монако. Після того, як відео із агресивною поведінкою жінки стало шалено популярним, Світлана стала практично загальним іменем для інших неадекватних порушників ТСН.ua пригадав найдивніших “Свєт”, які вступали у конфлікти із поліцією, погрожували та викидали інші коники.

Франківська “Свєта”

Практично одразу після затримання Цибуліної в Івано-Франківську агресивна білявка на білому “Nissan Juke” накинулася з лайкою та погрозами на поліцейських, які зробили їй зауваження через неправильне паркування. Жінка, яку звуть Дана Орленко, не тільки відмовилася виконати вимоги копів, але й погрожувала їм, використовуючи ненормативну лексику. Втім, скандалістка свою поведінку некультурною аж ніяк не вважає, оскільки після інциденту на своїй сторінці у Facebook жіночка повідомила, що буде доводити свою правоту.

{youtube}zfg0Ad7Fyt0{/youtube}

Білявка у рожевому

Ще одна, третя білявка, оскандалилася на всю країну через свою хамську поведінку. У липні, жінка у рожевому намагалась наїхати на працівника поліції після того, як правоохоронець зробив їй зауваження через неправильне паркування. Водійка на червоному кросовері сперечалася з правоохоронцями, ображаючи їх, а потім намагалася поїхати з місця пригоди. Агресивну порушницю вивели з авто та надягли на неї кайданки. Найганебнішим виявилося те, що неадекватну поведінку білявку бачила малолітня дитина жінки, яку поліцейські забрали до матері.

{youtube}Y3gAcHN43u8{/youtube}

Митрополит Павло

Скандалістом та злісним порушником виявився і настоятель Києво-Печерської Лаври Митрополит Павло, водій якого порушив правила дорожнього руху. Митрополит не лише не визнав провину свого водія, але й почав сперечатися із поліцейським, який намагався зупинити елітний Mercedes S-класу настоятеля. Панотець присоромив правоохоронця, що не був у неділю в церкві, і наказав своєму водієві їхати, не дозволивши дати поліцейському документів.

{youtube}MHyhfVGTEBI{/youtube}

Нардеп Мельничук

Не тільки “Божі слуги”, але й “слуги народу” часом поводяться не зовсім адекватно. Зокрема, у Мережі з’явилося відео, як патрульні поліцейські склали протокол про порушення на народного депутата Сергія Мельничука. Виявилося, що екс-комбат батальйону “Айдар” їздив на чужому “Lexus” без водійських прав та без техпаспорта. Під час спілкування з поліцією Мельничук увеcь час повторював, що він — народний депутат і звинувачував поліцейських у тому, що вони не роз’яснили йому його права, як народного депутата. На Мельничука склали адмінпротокол за ст. 126 КупАП, який нардеп відмовився підписувати, а машину збиралися забрати на штрафмайданчик за допомогою евакуатора. Але з’явилася власниця автомобіля з документами, тому його не 

{youtube}OditOrBm1fw{/youtube}

Брутальний “майор міліції” У серпні патрульні намагалися затримати п’яного майора міліції, який кричав та закликав перехожих допомогти. Кілька патрульних підійшли до п’яного чоловіка, який представився майором міліції. “Майор” був п’яним і емоційно сприйняв наближення поліції. “Люди, збирайтеся, поліція мене грабує”, – почав кричати чоловік. Окрім того, “міліціонер” нецензурно лаявся та усіляко ображав копів. За десять хвилин відчайдушної боротьби, пияку навіть плюнув у правоохоронців, однак це не завадило його затриманню та доправленню до відділка.

{youtube}etPhKCujKG0{/youtube}

Таксист “Халк”

Пізніше, восени, на затримання порушника, який усіляко пручався, поліцейським знадобилося не лише багато часу, але й немало сил. Київська поліція намагалася затримати таксиста-порушника, який дуже грубо поводився з представниками закону. Чоловік неправильно припаркувався, але після прохання прибрати автівку, потав хамити та лаятися на правоохоронців. Через перешкоджання поліцейським його спробували затримати, проте для того, аби заспокоїти чималого чоловіка, молодому поліцейському та двом дівчатам-копам знадобилося більше двох хвилин. Деякі юзери, своєю чергою, які коментували відео, упізнали у порушнику таксиста, який полюбляє нечесно брати плату з клієнтів.

{youtube}Qz-mHuZIMmg{/youtube}

Любитель оголення

У січні поліцейські були змушені вгамовувати неадекватного молодика, який перебував під дією наркотиків. Під час патрулювання вулиць до правоохоронців підійшов чоловік і звернувся по допомогу. В нього було закривавлене вухо, тому патрульні вирішили викликати йому швидку і відвезти до райвідділку. Втім там поведінка чоловіка кардинально змінилася, він роздягнувся та почав кидатися на копів. Не підпускаючи до себе поліцейських, молодик тримав руку у характерному жесті, ніби якимись невидимими “силами” стримує правоохоронця, який намагався його вгамувати. Пізніше з’ясувалося, що напередодні порушник жорстоко побив брата та намагався задушити матір.

{youtube}R-SpbkO9r8Q{/youtube}

Ненависник “бандерівців”, який “ішов із Луганська”

Ще одного дивного молодика було затримано поліцейськими улітку. Увагу той привернув дивним виглядом та киданням на автівки, що рухалися трасою. Однак перед тим, як забрати чоловіка до відділку, копи мали з ним дуже дивну та часом кумедну розмову. Незв’язне мовлення чоловіка чергувалося із нецензурними висловлюваннями та нагадувало дію наркотиків, оскільки молодик постійно змінював стиль поведінки. Він то агресивно кидався на поліцейських, називав їх “бандерівцями” та лаявся, то жалісливо розповідав, що “йде із Луганської області”. Крім того, зіниці затриманого не реагували на світло. Увага! У відео присутня нецензурна лайка.

{youtube}f69YE70LBgs{/youtube}

Буйний “іменинник”

Особливо емоційним для поліцейських виявилося затримання нетверезого водія, який переконував, що святкує день народження. Потягом відео, яке було зняте під час інциденту, водій поводився доволі ексцентрично. Спочатку п’яний чоловік зізнавався у любові до нової поліції. Проте згодом водій кардинально змінив тон звернення до патрульних, вживаючи на їхню адресу нецензурну лайку. Чоловік відмовлявся пройти тест на вміст алкоголю у крові та намагався пустити у хід кулаки. Однак поліцейським вдалося вгамувати буйного “іменинника” та посадити до патрульної автівки у наручниках.

{youtube}_5ykiC-hvMU{/youtube}

Екс-пасерб Фірташа

Ще одним незвичайним “клієнтом” правоохоронців у вересні став колишній пасерб Дмитра Фірташа – Сергій Калиновський, якого оголошено у міжнародний розшук. Під час затримання Калиновський скаржився на біль у грудях та просив викликати лікарів, швидка приїхала за викликом поліції на місце пригоди. На записі говорили, що від Калиновського пахло алкоголем. На вимоги поліцейських пройтись для засвідчення того, чи перебуває водій у стані алкогольного сп’яніння, Калиновський реагував неправильно. Лікарі швидкої навіть не змогли зробити чоловіку кардіограму, оскільки його трусило і датчики не змогли зафіксувати серцевий ритм. Тому водія доправили до лікарні.

{youtube}aLa7qrl-ydo{/youtube}

Категорії
Життя
Новини
Loading...