Шевченко перерахував 50 тисяч євро на лікування хворого Остапчика Гавриліва

Як вже писав Стик, 3-річному Остапчику Гавриліву з Івано-Франківськадва місяці в Україні не могли встановити діагноз, тож було втрачено чимало часу. Батьки за допомогою небайдужих...

Як вже писав Стик, 3-річному Остапчику Гавриліву з Івано-Франківськадва місяці в Україні не могли встановити діагноз, тож було втрачено чимало часу. Батьки за допомогою небайдужих зібрали кошти і поїхали до Німеччини. Лікарі підтвердили найстрашніші побоювання, у дитини діагностували нейробластому 4 стадії.Остапчику потрібне довготривале та дуже дороге лікування, на сотні тисяч євро.

Батьки звернулися до всіх небайдужих людей з проханням допомогти в лікування дитини і врятувати хлопчику життя.

Для збору коштів було створено також групу на Facebook “Допомога маленькому Остапчику Гавриліву — Офіційна група” та розміщено інформацію на сайті helpostap.com.ua.

Сьогодні у вказаній офіційній групі з’явився допис про те, що нардеп з Прикарпаття Олександр Шевченко перерахував на рахунок батька хлопчика 50 000 євро.

“Ангели серед нас!

Коли ми щиро і відверто звертаємося до Бога про допомогу, Він посилає нам своїх Ангелів. Але ми ніколи не замислюємося скільки Ангелів є посеред нас, десь зовсім поруч, десь зовсім не помітно. Але вони серед нас…

Наша команда, тобто усі люди, які допомагали вирішувати як організаційні питання так і питання щодо збору коштів, майже два місяці жили однією мрією – врятувати малюка з величезною посмішкою, дати можливість вилікувати Остапчика! Ми мріяли, вірили і молилися. Було нелегко, часом руки опускали… Та не зникала надія. Божа сила керувала нами, так само і енергетика людей, які нам допомагали. І це сталося…

Вчора на рахунок батька Остапчика (Вадима Гавриліва) прийшло повідомлення про надходження 50 000 євро. Здивування, емоції, радість… Ні, цих слів не вистачить, щоб передати наші почуття!!!! Це вирішальний крок у нашій справі!!!!! Це перемога!!!

“Велика” людина з величезним серцем! Олександр Шевченко! 
Ми щиро дякуємо Вам, Олександре Леонідовичу, та Вашій команді за безмежний прояв щирості та любові. Дякуємо Вашій сімї Низький уклін!!!! Ми вдячні за добру справу, за допомогу в такий важкий час. Дякуємо за можливість Остапчику радіти, виздоровіти та бути щасливим!!! Дякуємо!!! Благослови Вас Господь. Миру Вам і злагоди!

Друзі, хай добрі справи добрих людей надихають нас і стануть стимулом для всіх! Даруйте тепло і радість. З Божою ласкою та вірою!”, – йдеться у дописі.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...