В Івано-Франківську пропонують побудувати європейське дорожнє кільце

На перехресті вулиць Бельведерська – Південний Бульвар може з’явитися турбо-кільце як у Нідерландах або Чебоксарах. Про це йдеться на сторінці “Вело-Франківськ” у соцмережі Facebook. За словами...
На перехресті вулиць Бельведерська – Південний Бульвар може з’явитися турбо-кільце як у Нідерландах або Чебоксарах.

Про це йдеться на сторінці “Вело-Франківськ” у соцмережі Facebook.

За словами активіста Мирослава Франківського, “Koman Architektur Büro” за підтримки ТзОВ “Івано-ФранківськАвтоДор” передбачили будівництво велодоріжки у проекті реконструкції вулиці Бельведерської.

“Більше того, вони пропонують організувати кільцевий рух на перетині Бельведерської та Південного Бульвару, закладаючи у проект турбо-кільце для руху автомобілів та зовнішній контур для велосипедистів. Усе за найкращими голландськими зразками”, – йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляло Бліц-Інфо, згідно нового генплану в Івано-Франківськузаплановано з’єднати Північний та Південний бульвари. Вона повинна перетнути вулицю Бельведерську та пролягти через територію так званого п’яного базару. З метою будівництва дороги, наприкінці минулого року сесією міськради були виділені кошти для викупу будинків, що розташовані на лінії майбутньої автомагістралі.

 

 
Категорії
Життя
Новини
Loading...