Олег Гончарук: Люди повинні знати про переваги військової служби за контрактом

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук заслухав інформацію Івано-Франківського обласного військового комісара Володимира Ярмошука щодо проведення набору на військову службу за контрактом.     Як повідомив...
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук заслухав інформацію Івано-Франківського обласного військового комісара Володимира Ярмошука щодо проведення набору на військову службу за контрактом.

 
 

Як повідомив Володимир Ярмошук, дана процедура зазнала суттєвих змін. Усі бажаючі вступити на службу передусім підписують контракт з військовою частиною, а тільки після цього направляються до навчальних центрів, пише ІФ ОДА.

«Відповідні зміни анонсував міністр оборони України Степан Полторак під час останнього засіданняРади регіонального розвитку. Вважаю, що такий підхід є правильним, адже дає краще розуміння ситуації та умов служби для кожного нового військовослужбовця», – розповів Олег Гончарук.

Щодо кількісних показників набраних на військову службу за контрактом громадян голова облдержадміністрації наголосив на потребі проведення більш ефективноїінформаційно-роз’яснювальної роботи.

«Прикарпаття не повинне «пасти задніх», як під час останньої хвилі мобілізації. Потрібно краще працювати в інформаційній сфері, доводити до людей інформацію про переваги служби за контрактом, зокрема, і в частині значного поліпшення фінансового забезпечення військовослужбовців», – зазначив Олег Гончарук.

Також очільник області повідомив, що питання проведення набору на військову службу за контрактом буде розглянуте на наступній колегії облдержадміністрації.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...