Марцінків оприлюднить прізвища СБУшників, котрі видають себе за бійців АТО, щоб отримати землю (див. ВІДЕО)

Вчора, 3 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на ньому мали розглянути проект рішення “Про розгляд звернень громадян щодо оформлення права...

Вчора, 3 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на ньому мали розглянути проект рішення “Про розгляд звернень громадян щодо оформлення права власності на земельні ділянки”. Однак, міський голова ініціював виключення даного питання з порядку денного.

 

“За” проголосували 13 членів виконкому. Таке рішення викликало обурення у депутата міської ради Віталія Мерінова та присутнього на заході учасника АТО. Останній попросив пояснити такий стан речей, адже через це він не може отримати земельну ділянку, яка йому передбачена відповідно до закону, пишуть Франківчани з посиланням на Галку.

Очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків сказав, що питання не розглядалося на профільній комісії, бо її керівник на лікарняному.  Також є чимало питань щодо відведення земельних ділянок не учасникам АТО.

“Треба уточнити списки, бо у нас цікаві учасники АТО є, які потім виявляються працівниками Служби Безпеки України. Ми це вивчимо логічно”, – прокоментував мер та пообіцяв назвати список тих, які видавали себе за воїнів АТО з корисливою метою.

Голова Спілки добровольців АТО Прикарпаття Василь Андріїв запропонував у майбутньому розмежовувати такі питання, щоб справжні учасники українсько-російської війни не чекали по два роки на виділення їм земельних ділянок через псевдо-бійців.

Проект рішення буде винесений на розгляд виконкому на наступному засіданні.

Відео – АН Фіртка.

Категорії
Життя
Новини
Loading...