Яценюк залишився задоволений ремонтом дороги Львів-Івано-Франківськ

11 березня, з робочим візитом на Прикарпатті перебуває прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.     Голова Уряду ознайомився із якісними характеристиками відремонтованої дороги H-9 Львів...

11 березня, з робочим візитом на Прикарпатті перебуває прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

 

 

Голова Уряду ознайомився із якісними характеристиками відремонтованої дороги H-9 Львів – Івано-Франківськ, яка є стратегічно важливою ланкою інтеграції економічного потетенціалу регіону з ЄС, передає Фіртка.

До початку робіт дорожнє покриття було повністю зношене, що ускладнювало сполучення між двома обласними центрами. Сьогодні якісне покриття сприятиме розвитку економіки регіону, особливо туризму“, – зазначає Яценюк.

Дорога Львів – Івано-Франківськ зроблена, – констатував урядовець. – Цього року будуть зроблені ще дві – Івано-Франківськ – Чернівці та Івано-Франківськ – Рахів. Нормальна дорога – це в першу чергу розвиток, тому наше завдання – будувати дороги і відновлювати інфраструктуру

Також прем’єр зазначив, що на цій дорозі вдалося зекономити 30 мільйонів гривень та відзначив фірму “ПБС”, що проводила ремонтні роботи.

Нагадаємо, ремонт дороги минулоріч було проведено за рахунок коштів держбюджету на ділянці 76,7 км. Вартість робіт- 449 мільйонів гривень. Загалом у 2015 році на ремонт прикарпатських доріг було виділено 840,1 млн. грн..

Варто зазначити, що з 1 квітня розпочнеться процес оголошення тендерів на ремонт прикарпатських доріг.

 


 

 

 

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...