Підлеглий Марцінківа призначить на відповідальну посаду пенсіонера-укропівця

Директор комунального підприємства “Івано-Франківськводоекотехпром” Микола Саєвич має намір прийняти на роботу відомого активіста і критика міської влади Сергія Чирву. Цю інформацію Микола Саєвич підтвердив...

Директор комунального підприємства “Івано-Франківськводоекотехпром” Микола Саєвич має намір прийняти на роботу відомого активіста і критика міської влади Сергія Чирву.

Цю інформацію Микола Саєвич підтвердив у розмові з кореспондентом зранку 15 березня. Він сказав, що Чирва має належний досвід роботи.

58-мирічному Чирві запропонували місце начальника відділу охорони праці підприємства. За інформацією місцевих ЗМІ, відповідний наказ про прийняття на роботу вже підписаний.

Сергій Чирва вже багато років на пенсії – він колишній військовий, активіст партії “УКРОП”, від якої невдало балотувався у міську раду, систематично критикує міську владу, зокрема й міського голову.

До слова, саме міський голова Руслан Марцінків одним з своїх перших розпоряджень на посаді мера повернув на роботу Миколу Саєвича, якого за сумнівних обставин звільнив Віктор Анушкевичус.

У соцмережах люди вже жартують, що Саєвич у такий спосіб “віддячив” Марцінківу за повернення на посаду.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...