У Франківську пройшов перший гаражний розпродаж (ВІДЕО)

В Івано-Франківську відбувся “гаражний” розпродаж. Кожен бажаючий зміг принести з дому якісь побутові речі і реалізувати їх за символічну ціну, йдеться у сюжеті новин...

В Івано-Франківську відбувся “гаражний” розпродаж. Кожен бажаючий зміг принести з дому якісь побутові речі і реалізувати їх за символічну ціну, йдеться у сюжеті новин “Вежі“.

Юрист за освітою Оксана Довга ідею “гаражного” розпродажу запозичила у колег зі Львова. Каже, це є нагода “очистити” шафи від непотрібних речей та гарно провести час.

За торговими рядами здебільшого молоді мами. Дарія Ольшинецька торгує дитячим одягом, жіночими туфлями, книжками. Каже, за виручені кошти планує придбати нове вбрання.

А у Наталі, котра торгує разом із маленьким сином, можна придбати книги сучасних авторів. Ціна за видання стартує від семи гривень. Покупців на “гаражному” розпродажі – небагато. Здебільшого це ті, хто навів контакти у соцмережах. А також люди, які мають досвід подібних покупок за кордоном.

При виході із торгівельної зали кожен зміг придбати лотерею. До її виготовлення залучили найменших учасників “гаражного” розпродажу. Хто не зміг купити нічого, міг вибрати щось для себе безплатно із скрині “Подарунок”. Організатори кажуть, уже запланували наступні два “гаражні” розпродажі. Також міркують про благодійне спрямування виручених коштів.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...