На Прикарпатті двоє спільників тричі обкрадали одне й теж кафе

У Галицькому районі двоє молодиків внадилися красти в місцеве кафе. Перший раз 29-річний мешканець галицького села та на рік молодший приятель зайшли на територію...
У Галицькому районі двоє молодиків внадилися красти в місцеве кафе.

Перший раз 29-річний мешканець галицького села та на рік молодший приятель зайшли на територію місцевого кафе ще наприкінці минулого року. Скористалися діркою в огорожі. Друзяки поцупили з-під будівлі акустичні колонки та світло кулі. Наступного ранку господар закладу підрахував збитки – вийшло більше двадцяти тисяч гривень. Наступного разу, а це вже було після різдвяних свят, злодійкуваті приятелі зняли з балкону кафе супутникову антену з трьома головками.

Знову ж таки пролізли на територію через дірку в огорожі – як і через десять днів, коли вже проникли в середину кафе. Винесли звідти більше сотні тарілок, скляні бокали, електричний бойлер – усього на шість тисяч гривень. Після викриття поліцією проти друзяк порушили кримінальне провадження, в них вилучено частину чужого майна. Чимало з викраденого зловмисникам вдалося збути.

 

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...