В Івано-Франківську по вулиці Тарнавського на відкритій території виявили ручну гранату

13 квітня працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено 2 застарілі боєприпаси: в селі Березівка Тисменицького району -1...

13 квітня працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено 2 застарілі боєприпаси: в селі Березівка Тисменицького району -1 мінометну міну часів ІІ Світової війни, виявлену на відкритій території біля церкви; в місті Івано-Франківськ по вулиці Тарнавського – 1 ручну гранату ІІ Світової війни, виявлену на відкритій території Івано-Франківського обласного музею визвольної боротьби ім. Степана Бандери.

Рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером “101” або “102”.

Наголошуємо, що під час виявлення підозрілого предмету, категорично забороняється пересувати його; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; здійснювати на нього звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...