Прикарпатців очікує чергове підняття тарифів на газ

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що тарифи на газ для населення будуть і далі підвищуватися, поки не досягнуть рівня реальної ціни. Про це він...

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що тарифи на газ для населення будуть і далі підвищуватися, поки не досягнуть рівня реальної ціни.

Про це він заявив під час свого інтерв’ю на одному з українських телеканалів, новину передає “Преса України”.

Він зазначив, що Україна взяла на себе конкретні зобов’язання підвищувати тарифи до реальної вартості газу, і буде їх виконувати. “Іншого шляху просто немає”, – сказав він.

На уточнююче питання, чи буде він підвищувати тарифи, Гройсман відповів, що буде, всі прекрасно знають, що у нього іншого виходу немає.

“Низькі або економічно необґрунтовані тарифи – це пули для жорсткої корупції. Це десятки-сотні мільярдів, які заробили різні люди. Коли газ для однієї категорії коштує три тисячі, а для іншої сім, то списують за три тисячі на населення, а продають по сім. Заробляють мільярди. Коли буде одна ціна, то всі будуть платити однаково”, – сказав Гройсман.

Крім того глава уряду додав, що він буде вибудовувати умови для соціальної справедливості, щоб люди, які мають маленький заробіток, не страждали від підвищення тарифів.

Категорії
Життя
Новини
Loading...