ПОРАНЕНО БІЙЦЯ “АЙДАРУ” ПЕТРА ШКУТЯКА

  Під Луганськом поранили депутата Івано-Франківської облради, бійця “Айдару” Петра Шкутяка.     Про це щойно на своїй сторінці у Facebook написала ведуча каналу...

 

Під Луганськом поранили депутата Івано-Франківської облради, бійця “Айдару” Петра Шкутяка.

 

 

Про це щойно на своїй сторінці у Facebook написала ведуча каналу 1+1 Марічка Падалко.

Друзі і колеги, всі, хто має контакти з батальойоном “Айдар”. Під Луганськом поранили чоловіка моєї подруги Rita Zhenchuk Петра Шкутяка. Оскільки зараз величезні проблеми зі зв*язком, ми майже нічого не знаємо, чи хлопців вже вивезли до Щастя надати первинну допомогу, і де зараз поранені. Бій, напевно, ще триває за офіційною інформацією. Раптом хтось щось знає, будемо вдячні за будь-яку інфо“, – написала журналістка.

 Друзі і колеги, всі, хто має контакти з батальойоном “Айдар”. Під Луганськом поранили чоловіка моєї подруги Rita Zhenchuk Петра Шкутяка. Оскільки зараз величезні проблеми зі зв*язком, ми майже нічого не знаємо, чи хлопців вже вивезли до Щастя надати первинну допомогу, і де зараз поранені. Бій, напевно, ще триває за офіційною інформацією. Раптом хтось щось знає, будемо вдячні за будь-яку інфо

 

Як повідомила журналістка Громадського ТБ Настя Станко“В Петра Шкутяка бійця Айдару і батька 5 дітей рана осколочна в голову і ноги. Але все буде добре”.

 

Петро Шкутяк два місяці тому залишив в Івано-Франківську дружину з п’ятьма дітьми, посаду керівника КП ЄРЦ й пішов добровольцем захищати Україну в складі батальйону “Айдар”.

 

Нагадаємо, за повідомленням ЗМІ, кілька годин тому сили АТО почали масований наступ на місто Луганськ.

 

 

Фіртка

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...