Галицькі “укропи” передали допомогу дітям на Схід

Одяг, взуття, іграшки, книжки, канцтовари – це та багато іншого зібрали активісти громадської організації «Галич Майдан» для дітей, котрі пережили всі жахіття війни і...

Одяг, взуття, іграшки, книжки, канцтовари – це та багато іншого зібрали активісти громадської організації «Галич Майдан» для дітей, котрі пережили всі жахіття війни і були змушені разом з батьками переїхати в більш мирний район – Першотравневий Донецької області.

Зараз вони вже не чують пострілів та вибухів, у них є дах над головою, але так як втікати доводилося з найнеобхіднішими речами, то дітям часом не вистачає того, що приносить їм відчуття щасливого дитинства – іграшок та книжок.

«Дуже приємно дарувати комусь радіть, а дітям – особливо. Кілька яскравих іграшок чи цікавих книжок – і в малечі вже «горять» очі», – ділиться враженнями один з організаторів акціїНаталія Медвідь.

За невеликий проміжок часу все було зібрано і відправлено координаторам ГО «Дієві зміни», які розділили цю допомогу між дітьми-переселенцями Першотравневого району Донецької області.

«З координатором «Дієвих змін» Інною Тодуровою ми познайомилися випадково, до речі, жодного разу не бачилися вживу, – розповідає організатор заходу Аріна Сивак,– у нас є спільний знайомий – доброволець, який і звів нас з Інною. Спочатку ми переписувалися з нею в соціальній мережі, і, як виявилося, маємо чимало спільного в особистому житті, професійному виборі та, власне, у волонтерстві. Через майже рік заочного знайомства, в мене раптово виникла думка: чому я з Прикарпаття ще нічим не допомогла Інні зі Сходу? Відтоді ми з однодумцями всіляко стараємося допомогти жителям Східної України».

Організатори планують і надалі проводити схожі заходи і висловлюють щиру подяку всім галичанам, які допомогли подарувати дітям Донеччини щасливі моменти.

https://pp.vk.me/c633723/v633723767/2a295/UdPQUh6HtMM.jpg

https://pp.vk.me/c633723/v633723767/2a29e/CadeuzBcnF8.jpg

 

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...