Російська пропаганда записала прикарпатських депутатів до числа прихильників федералізації

Новина під заголовком “Украинский Ивано-Франковск проголосовал за федерализацию” з’явилась нещодавно на сайті одного із російських ЗМІ. За “підтримку федералізації” російські пропагандисти порахували одне із...

Новина під заголовком “Украинский Ивано-Франковск проголосовал за федерализацию” з’явилась нещодавно на сайті одного із російських ЗМІ.

За “підтримку федералізації” російські пропагандисти порахували одне із звернень Івано-Франківської облради до Кабміну та Президента. Треба сказати, звернення до центральних органів облрада робить досить часто, тож нічого особливого у цьому немає. Про це пишуть Франківчани з посиланням наБліц-інфо.

Вищезгадане було подане представниками “Батьківщини” та стосувалось децентралізації. У ньому обранці висловлювали“стурбованість непослідовністю та низькими темпами реформування місцевого самоврядування”. Тож пропонували “укласти договори про розподіл повноважень між Кабінетом Міністрів України, обласними державними адміністраціями та обласними радами”, оскільки “система делегування повноважень обласних та районних рад відповідним місцевим державним адміністраціям є неефективною”.

Втім, “Ізвєстія” таку пропозицю протрактували як підтримку федералізації.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...