На Прикарпатті матір трьох дітей потребує допомоги у боротьбі із страшною недугою

У 39-річної матері 3-х дітей Оксани Єжак з Івано-Франківська канцероматоз. Простіше кажучи: уся черевна порожнина уражена пухлинами.   Вітчизняні медики цього не побачили –...

У 39-річної матері 3-х дітей Оксани Єжак з Івано-Франківська канцероматоз. Простіше кажучи: уся черевна порожнина уражена пухлинами.

 

Вітчизняні медики цього не побачили – рак діагностували у Німеччині, там же взялися прооперувати за 25 тисяч євро. Жінка не приховуює, таку ж операцію їй можуть зробити й в Україні.

Однак тутешнім лікарям після кількох місяців поневірянь без діагнозу вона вже не вірить. Гроші збирає, де може. Залишилося зовсім небагато.

Оксана Єжак тепер пригадує, що одразу звернулася до лікарів, коли у неї почав збільшуватися живіт. Але 2 місяці жінка марно ходила по лікарях та обстеженнях. Доведена до відчаю, жінка, за порадою друзів, поїхала на обстеження до Німеччини. Там одразу поставили діагноз – канцероматоз. Уся черевна порожнина у жінки була уражена пухлинами.

Українку взявся прооперувати хірург-онколог з клініки під Ерфуртом за 25 тисяч євро. Вітчизняні медики тепер діагноз теж підтвержують і запевняють, що таку ж операцію можуть зробити і в Україні. Утім, де лікуватися – вибір кожного.

Утім, лікуватися в Україні, після двох місяців поневірянь без діагнозу, жінка тепер не хоче. Але на лікування в Німеччині зібрали лише на завдаток. Продали автомобіль. Не вистачає 10 тисяч євро.

“Напевно, тільки людське милосердя і доброта можуть врятувати в таких ситуаціях. Якщо щось залишиться, буде надлишок, є дуже багато, і ваш телеканал показує хворих дітей – ці кошти їм передам”, – переконує жінка. Оксана Єжак нині у німецькій клініці.

Прооперувати її мають вже у четвер.

Реквізити для допомоги: Карти ПриватБанку: 4149 4978 1579 9079

 


Категорії
Життя
Новини
Loading...