Відбулася нарада щодо перевірки аеродрому в Івано-Франківську

Про це інформують на сторінці Управління ДСНС України в Івано-Франківській області у соцмережі. В Івано-Франківську відбулася нарада щодо перевірки аеродрому спільного використання «Івано-Франківськ», військової...

Про це інформують на сторінці Управління ДСНС України в Івано-Франківській області у соцмережі.

В Івано-Франківську відбулася нарада щодо перевірки аеродрому спільного використання «Івано-Франківськ», військової частини А 1349 ПСУ та ТОВ «Скорзонера» філія «Міжнародний аеропорт «Івано-Франківськ» з питань організації пошуково-рятувального забезпечення польотів повітряних суден державної та цивільної авіації. 
Перевірка буде проводитися відповідно до плану основних заходів цивільного захисту на 2016 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2016 року № 269-р.
Голова комісії – заступник начальника Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування Микола Ядченко ознайомив присутніх з планом перевірки та її метою, а саме – налагодження взаємодії між силами і засобами, які залучаються до ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з авіаційною подією.
Про стан готовності до реагування у випадку виникнення таких ситуацій доповіли директор аеропорту Петро Осипенко і командир військової частини А 1349 ПСУ Юрій Погорілий.
У свою чергу, начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький підкреслив актуальність даних заходів, з огляду на існуючі виклики в цивілізованому світі.

Більше фото тут

Категорії
Життя
Новини
Loading...