Ще одне масове отруєння на весіллі: 14 осіб потрапили до лікарні після святкування у Богородчанах

28 червня, до центральної районної лікарні в м. Надвірна були направленні 14 осіб з признаками отруєння. Про випадки захворювання на гострий гастроентероколіт серед осіб,...

28 червня, до центральної районної лікарні в м. Надвірна були направленні 14 осіб з признаками отруєння.

Про випадки захворювання на гострий гастроентероколіт серед осіб, які 25-26.06.2016 року перебували на весіллі та харчувалися в закладі громадського харчування «Діброва», смт. Богородчани, Івано-Франківська область.  

Нагадаємо, У Тисмениці весілля отруїлося ковбасою: молодята і 21 гість серед них двоє дітей – у лікарні.

28.06.2016 року проводиться епід. розслідування випадків захворювання. На разі у захворівших уточнюється епід. анамнез та встановлюється коло контактних осіб. Зі слів госпіталізованих захворювання пов’язують з харчуванням на весіллі в закладі громадського харчування «Діброва», смт. Богородчани, Івано-Франківська область.

Станом на 21:00год. 28.06.2016 року госпіталізовано 14 осіб (13 осіб – у Надвірнянській ЦРЛ, Івано-Франківської області, 1 особа – ОКІЛ, м. Івано – Франківськ).

На об`єкті виникнення спалаху проведено заключну дезінфекцію. Заходи щодо локалізації та ліквідації спалаху гострої кишкової інфекції тривають. У пацієнтів уточнюється діагноз та встановлюється коло контактних осіб. Проводяться дослідження з метою встановлення заключного діагнозу.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...