Передвиборчий штаб Віктора Шевченка застерігає від фальсифікацій на виборах до ВРУ у в.о. №85, закликає об’єднати зусилля чесним кандидатам та нагадує про криміналтну відповідальність фальсифікаторам

Передвиборчий штаб кандидата розповсюдив заяву про можливі  фальсифікації результатів виборів в день голосування 17 липня: “Передвиборчий штаб Віктора Шевченка отримав інформацію, що на користь...

Передвиборчий штаб кандидата розповсюдив заяву про можливі  фальсифікації результатів виборів в день голосування 17 липня:

“Передвиборчий штаб Віктора Шевченка отримав інформацію, що на користь висуванця від партії влади готується масштабні фальсифікації шляхом вкидання бюлетенів на деяких дільницях виборчого округу №85. Ми володіємо інформацією про конкретні плани фальсифікаторів.

В зв’язку з цим застерігаємо тих, хто планує застосувати нечесні методи, про кримінальну відповідальність за спроби фальсифікації волевиявлення громадян.

Також до нашого штабу надійшла інформація про те, що розгортається мережа скупки голосів за гроші в день виборів. Нагадуємо виборцям, що жодного способу контролю за тим, як саме ви проголосували, не існує.

Ми переконані, що виборці Івано-Франківщини не продаються і фальсифікація не пройде.

Ми звертаємося до виборців, якщо вам стануть відомі факти організації мережі підкупу та фальсифікацій – документуйте та повідомляйте про такі спроби правоохоронні органи. За надання доказів щодо організації системи фальсифікації волевиявлення чи підкупу ми обіцяємо винагороду в 20 тисяч гривень.

Також ми нагадуємо, що винос бюлетеня з дільниці несе за собою серйозну юридичну відповідальність, а організатори фальсифікацій та корупційних виборчих схем ризикують отримати довгий строк ув’язнення.

Пропонуємо чесним кандидатам об’єднати зусилля, щоб запобігти фальсифікаціям нечесних на руку ділків від політики.

Змусимо владу бути чесною!

Фальсифікації та підкуп не пройдуть!»

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...