Міський голова Івано-Франківська вважає, що своє слово має сказати прокуратура

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків не вважає рішення сесії, які стосуються надання дозволу на складання ДТП в різних мікрорайонах Івано-Франківська незаконними. Тому не наклав на...

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків не вважає рішення сесії, які стосуються надання дозволу на складання ДТП в різних мікрорайонах Івано-Франківська незаконними. Тому не наклав на них вето.


Він пообіцяв особисто провести громадські слухання у мікрорайоні вулиць Макогона – Крайківського – Промислова і пообіцяв, що цей мікрорайон буде ідеальний. А ідеальним він стане завдяки журналістам та громадськості.

Журналісти знову наголосили на тому, що громадських слухань там не було. Проте його заступник Олексій Кайда запевнив, що вони були, і він зараз надасть протоколи. Але неіснуючих протоколів ніхто не приніс.

Марцінків запевнив, що наразі йде мова тільки про забудову тих 0,75 га, які фірма придбала на аукціоні. І пообіцяв, що рішення сесії щодо надання дозволу на складання проектів землеустрою ТзОВ “Івано-Франківська дорожня служба” на відведення земельної ділянки площею 1.5395 нічого. Мовляв, все одно буде аукціон на ті 0,8 га, і якщо вони захочуть забудовувати ту землю, то змушені будуть придбати її на аукціоні.

Крім цього, Руслан Марцінків звинуватив журналістів у тому, що вони працюють на підприємця Віталія Зарцького. Мовляв, він там має будівництво і квартири там будуть здешевлюватися через будівництво поруч, а отже це йому невигідно і він веде кампанію проти нової забудови.

Мер вважає, що якщо рішення сесії незаконні, то має втрутитися прокуратура. Також він порадив активістам звернутися в суд і скасувати рішення міської ради.

Джерело

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...