Справа на мільйон: У Франківську розпочався ремонт моста на Пасічну

В Івано-Франківську розпочався ремонт пішохідної частини моста, який з’єднує центральну частину міста з мікрорайоном Пасічна.  За словами, Михайла Смушака відбійники, які відділяють проїжджу частин...

В Івано-Франківську розпочався ремонт пішохідної частини моста, який з’єднує центральну частину міста з мікрорайоном Пасічна.


 За словами, Михайла Смушака відбійники, які відділяють проїжджу частин від пішохідної почали сипатись, і стали аварійними, тому зараз проводяться роботи по їх демонтуванняю та встановлення нових.

Директор Департаменту комунального господарства Івано-Франківська Михайло Смушак здивувався, коли почув, що ремонтні роботи проводяться серед дня, оскільки, по правилах, будь-які це повинно відбуватися вночі, коли найменш інтенсивний рух автомобілів.

Працівники пояснили, що зараз заливають деформаційні шви на пішохідній частині, а це не можна робити вночі і додали, що всі інші роботи будуть проводити у нічний час.

Попри це, Михайло Смушак запевнив, що всі можливі ремонтні роботи будуть проводитися у вечірній час доби. «Мабуть, зараз потрібно провести певні роботи, які не можна зробити вночі, бо тоді не дозволяє видимість», – додав чиновник.

На реконструкцію відбійників передбачено близько одного мільйону гривень, а сам ремонт затягнеться на два-три місяці. Виконавцем робіт є ПАТ «Мостобуд». Директор Департаменту комунального господарства міста пояснив, що специфіка робіт не передбачає поспіху. «Тут така специфічна робота, що не розженешся. Все треба робити так, щоб потім знову не виникли якісь нюанси», – підсумував Михайло Смушак.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...