Учасники АТО подали до суду на мера Івано-Франківська (Документ)

Вчора, 22 липня ГО “Міська асоціація учасників АТО” і Василь Андріїв та ГО “Обласна спілка учасників АТО” і ГО “Спілка добровольців АТО Прикарпаття” подали...

Вчора, 22 липня ГО “Міська асоціація учасників АТО” і Василь Андріїв та ГО “Обласна спілка учасників АТО” і ГО “Спілка добровольців АТО Прикарпаття” подали позови до суду про захист честі, гідності та ділової репутації на міського голову Івано-Франківська. 


 

“Ми вважаємо, що висловлювання мера не повинні виходити за рамки правил поведінки міського голови. Висловлювання наклепів та образ в сторону захисників Батьківщини – є неприпустимим та ганебним явищем для всього українського суспільства. Дані вислови Руслан Марцінківа викликали величезну хвилю обурення серед патріотів України, які ціною свого життя та здоров”я боронили рідну землю… За свої слова треба відповідати..!

Тому бійці вимагають від міського голови публічних вибачень та моральної компенсації в сумі 100 тис грн, яка як зазначено в позові буде направлена на допомогу сім”ям загиблих та інвалідам АТО.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...