Шокуюча знахідка може серйозно підмочити репутацію відомої компанії (ФОТО)

18 липня тернополянка купила булочку Хмельницької фірми”Агробізнес” в одному із магазинів, Проте, як бонус, вона отримала запеченого таргана у середині. Таке халатне ставлення до...

18 липня тернополянка купила булочку Хмельницької фірми”Агробізнес” в одному із магазинів,

Проте, як бонус, вона отримала запеченого таргана у середині. Таке халатне ставлення до роботи не може не шокувати. Виникає логічне запитання, а що ж тоді залишається за кадром? Швидше за все, таргани, це лише одна сторона медалі, і нам навіть страшно уявити, що твориться на виробництві.

Можливо подію можна було б і “зам’яти”, як би це була маленька, непримітна фірма. Однак “Агробізнес” позиціонує себе, як серйозна компанія, що користується величезним попитом і охоплює майже всю територію західної України, стверджуючи про найсуворіший контроль за якістю своєї продукції. Та, судячи з усього, це лише слова. Невже такий “гігант” не дорожить репутацією та в погоні за грошима дозволяє собі труїти споживачів?

Тернополянка опублікувала фото у соцмережі для того, аби покупці знали, що вони купують. А ми зі свого боку, сподіваємось, що власники звернуть увагу на свої “огидні” недоліки та будуть краще слідкувати за якістю своєї продукції.

Джерело

KS7xChwBiIUotdfoP12dow

Категорії
Життя
Новини
Loading...