Руслан Коцаба: Путін теж вже втомився від війни (див. Відео)

Журналіст розповів про можливість співпраці із Савченко для досягнення миру на Сході та своє ставлення до федералізації України.   “Обов’язково би співпрацював. Я думаю, ми...

Журналіст розповів про можливість співпраці із Савченко для досягнення миру на Сході та своє ставлення до федералізації України. 


 “Обов’язково би співпрацював. Я думаю, ми десь пересічемся. Правда мені так неприємно, що вона то була героїнею України, то через два тижні вже об неї “витирають ноги”, а зараз над нею просто зловтішається ця, так звана, “диванна сотня”.

Конфедерація, федерація це є питання, на яке я зараз відмовляюся відповідати, тому що є Кримінальний кодекс, де є чітко стаття за заклики проти унітарного устрою. Але я вам скажу, що можна. Якщо би там відбулися вибори і прийшли би люди, які просто змушені були слухати, відчувати відповідальність за те, що за них проголосували щоб закінчилася війна, а я думаю. що від війни вже втомилися всі, вже й світ втомився від війни”, заявив Руслан Коцаба .

На запитання чи Путін втомився від війни, Коцаба відповів ствердно. “Я думаю, що так. Бо реально, Ви ж розумієте, що йде війна на виснаження між США та Росією, а Україні відведена роль гарматного м’яса”, – припустив прикарпатський журналіст.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...