Прикарпатські правоохоронці упіймали злодія на гарячому

Довести намір крадіжки чужого майна з приватного помешкання завадили правоохоронці, які так швидко прибули на місце події, що застали «непроханого гостя» на «гарячому».  До...

Довести намір крадіжки чужого майна з приватного помешкання завадили правоохоронці, які так швидко прибули на місце події, що застали «непроханого гостя» на «гарячому».


 До Тисменицького відділу поліції поступило повідомлення від районного мешканця про те, що до його сусіда в будинок через вікно проник невідомий чоловік.

На місце злочину негайно прибула група швидкого реагування, яка затримала зловмисника безпосередньо у будинку, звідки він намагався викрасти 6500 гривень та ноутбук «ASUS». В ході з’ясування обставин злочину поліцейські встановили, що невідомим є 35-річний житель сусіднього села. Чоловік, шляхом пошкодження вікна, проник у помешкання з метою вчинення крадіжки. Поліцейські з’ясували, що господарі будинку в той час перебували в місті Івано-Франківську на роботі.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою вчинення крадіжки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...