Депутатські мітки у дворах франківчан. Фото

Оновлення пісочниць, іграшкових майданчиків і гойдалок у дворах міста триває. Виконуючи, по суті,  свої передвиборчі обіцянки, депутати не забувають нагадати минулому і майбутньому виборцю...

Оновлення пісочниць, іграшкових майданчиків і гойдалок у дворах міста триває. Виконуючи, по суті,  свої передвиборчі обіцянки, депутати не забувають нагадати минулому і майбутньому виборцю про те, хто “тут господар”. 

У виборчому окрузі депутата міської ради підписи на пісочницях і гойдалках є у кожному дворі. Так, на Коновальця, 136 – підписані пісочниця, гойдалка і вуличний малюнок із зображенням Ірини Сеник 

Олег Капустяк стверджує, що цю практику він започаткував ще у 2011 році під час своєї першої депутатської каденції. Тож продовжує її і надалі. Каже, що люди самі просять підписувати, хто долучився до змін в дворі.

“Будь-які роботи ми проводимо за ініціативи мешканців і разом з мешканцями. Люди самі просять вказати за чийого сприяння це все робиться, – говорить Олег Капустяк. – Бо це є приклад того, що ми не просто сидимо, а щось робимо.  Це і звіт про діяльність і приклад для інших депутатів”.

Джерело

IMG_7084IMG_7089IMG_7090P60802-130350

Категорії
Життя
Новини
Loading...