Івано-Франківськ накрила чорна смуга самогубств молодих дівчат

Великого резонансу набула подія, коли 2 серпня на Вовчинецьких горах під новобудовою готелю робітники виявили тіло дівчини. Вона загинула внаслідок черепно-мозкової травми, причиною якої...

Великого резонансу набула подія, коли 2 серпня на Вовчинецьких горах під новобудовою готелю робітники виявили тіло дівчини. Вона загинула внаслідок черепно-мозкової травми, причиною якої стало падіння з висоти.


 Зокрема, з даху будівлі. Там виявили сліди ковзання, бо сам дах доволі крутий і ніщо не вказувало на те, що, крім потерпілої, там був ще хтось. При дівчині жодних документів не було, але завдяки її стільниковому телефону вдалося встановити особу загиблої. Нею виявилася 24-річна жителька Галицького району.

Свого часу вона вчилася в Івано-Франківську, залишилася тут, мешкала на квартирі, яку знімала. Про мотиви її вчинку наразі тяжко щось сказати. Одразу на рівні чуток з’явилася інформація, що вона була пов’язана з «неформалами» та мала деякі проблеми з психікою. Але для правоохоронних органів головне, що тут немає підстав говорити про вбивство чи доведення до самогубства.

На жаль, через чотири дні Івано-Франківськ знову загибель — тепер уже 12-річної дівчинки. Вона викинулася з вікна своєї кухні, розташованої на восьмому поверсі одного з будинків на вул. Парковій. Цей момент бачила жінка, яка живе в будинку напроти.

Хоча дитина впала на газон, але враховуючи висоту, шансів вижити у неї не було. Поліції довелося викликати рятувальників, щоби відчинити двері її квартири для з’ясування обставин загибелі дівчинки. Для свого вчинку вона обрала мить, коли вдома нікого не було. Зрештою, дитиною більше опікувалася бабуся, бо мама часто виїжджала за кордон на заробітки.

Ніякої посмертної записки вона не залишила. Щоправда, в її щоденнику одним з останніх був запис: «Мамо, вибач» і, судячи зі змісту записів, вона мала якесь нерозділене кохання.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...