Керівник патрульної поліції Франківська долучився до естафети віджимань (Відео)

Дмитро Міхалець, начальник патрульної поліції Івано-Франківська взяв участь у міжнародному флешмобі із віджимань. Кампанія спрямована  проти постравматичного стресового розладу серед ветеранів бойових дій, який...

Дмитро Міхалець, начальник патрульної поліції Івано-Франківська взяв участь у міжнародному флешмобі із віджимань. Кампанія спрямована  проти постравматичного стресового розладу серед ветеранів бойових дій, який веде до суїциду.


 “Дякую Іванні Думінкевич за можливість долучитись до акції, естафету передаю заступнику начальника УПП у м. Івано-Франківську Олегу Сердюку. Своїм прикладом пропагуємо здоровий спосіб життя!”, – йдеться у його дописі.

Флешмоб 22 Push-Up Challenge започаткований серед американських військових і понад місяць шириться соцмережами.  За статистикою, у США 22 колишні військовослужбовці, як чоловіки так і жінки, вчиняють суїцид в результаті психологічних розладів, спричинених участю у бойових діях.

Учасники акції переконані, що ПТСР (посттравматичний стресовий розлад) не знає різниць між націями і континентами. Тож, аби висловити свою солідарність із ветеранами вони протягом 22 днів щоденно виконують 22 віджимання та запрошують когось приєднатися до кампанії.

Більше відео тут

Категорії
Життя
Новини
Loading...