Прикарпатка заховалася від злодія у власну шафу

До Рожнятівського відділення поліції звернулася 30- річна місцева мешканка, яка повідомила про крадіжку з її будинку грошових коштів в сумі 2235 євро, 1550 російських...

До Рожнятівського відділення поліції звернулася 30- річна місцева мешканка, яка повідомила про крадіжку з її будинку грошових коштів в сумі 2235 євро, 1550 російських рублів, 400 гривень, золотого ланцюжка з підвіскою та срібного кулона.

На місце події прибули правоохоронці. Жінка розповіла, що злочинець проник до будинку шляхом розбиття металопластикового вікна перед вечером, саме коли вона була вдома. Зрозумівши що це злодій, жінка заховалася, а той почав ходити по будинку, шукаючи, що викрасти. Вона відразу подзвонила чоловікові, а відтак у поліцію.

Вжитими розшуковими заходами поліція встановила причетність до крадіжки 36-річного калушанина, який неоднаразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

Наразі зловмисникові в порядку ст.208 Кримінального процессуального кодексу України оголошено про підозру про вчинення вказаного кримінального правопорушення та затримано на підставі ухвали Рожнятівського районного суду про дозвіл на затримання. Після чого його доставлено в ІТТ Калуського ВП.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...