Небайдужих прикарпатців просять допомогти хлопчику із Косівщини подолати страшну недугу

До Косівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді звернулися гр. Грицюк Ольга Іванівна та гр. Грицюк Василь Миколайович, жителі с.Рожнів Косівського району...

До Косівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді звернулися гр. Грицюк Ольга Іванівна та гр. Грицюк Василь Миколайович, жителі с.Рожнів Косівського району Івано-Франківської області із проханням допомогти їхньому внукові Грицюку Артему Ярославовичу, 03.01.2005р.н., яким вони опікуються.

Нещодавно йому поставили страшний діагноз: пухлина головного мозку.

Артемчику проведено 2 операції по видаленню пухлини, які провели у м.Київ в Інституті нейрохірургії імені академіка А.П. Ромоданова НАМН України. На жаль, пухлина виявилася злоякісною. Зараз хлопчик проходить променеву терапію та хіміотерапію.

Просимо всіх небайдужих допомогти врятувати життя маленького Артемчика. Кошти слід перераховувати на картковий рахунок у ПриватБанку: 5168 7573 0459 6358, отримувач: Грицюк Василь Миколайович. За додатковою інформацією звертатися за телефонами: (098)643-71-99 – Грицюк Василь Миколайович; (098)618-37-83 — Грицюк Ольга Іванівна.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...