В Івано-Франківську розпочато роботу над першим муралом у 3D форматі (відео)

Мода на мурали стрімко набирає обертів в Івано-Франківську. Все частіше у місті з’являються нові велетенські малюнки на будівлях. Ажіотаж навколо масштабних картин на стінах...

Мода на мурали стрімко набирає обертів в Івано-Франківську. Все частіше у місті з’являються нові велетенські малюнки на будівлях. Ажіотаж навколо масштабних картин на стінах має свої причини. Чи не найбільше муралами наразі захоплюються забудівники. І не лише з любові до мистецтва…

Ще не заселена, а вже розмальована яскравими фарбами. 700 квадратних метрів «золотої осені» – це свіжий мурал на стіні новобудови на вулиці Івасюка. Автор роботи – іванофранківський художник Сергій Григорян. Його обрали забудовники, аби він своєю творчістю додав унікальну родзинку багатоповерхівці.

Природа, люди, українські митці … Традиційні та нестандартні мурали можна побачити і в Івано-Франківську. Мешканці міста здебільшого схвалюють велетенські настінні розписи. Втім, віддають перевагу змістовним композиціям.

Невдовзі у місті з’являться ще 5 нових муралів. Над їхніми ескізами наразі працює місцевий художник Роман Бончук. У його колекції настінних розписів вже є один – із зображенням Івана Франка. Наступні мистецькі роботи також стосуватимуться визначних українських постатей та національної культури, розповідає митець. Серед них – унікальний мурал із символічною писанкою.

Не лише цей 30-метровий розпис стане приємним сюрпризом для мешканців, інтригує художник. На днях він розпочне роботу над першим в Івано-Франківську муралом у 3D форматі.

Сюжет – ТРК “Вежа”.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...