Калушанка придумала пограбування і за “ігри” з поліцією отримала покарання

Калушанка інсценувала власний грабіж. Жінка на початку липня цього року звернулася до поліції з повідомленням про “грабіж, поєднаний з насильством”.     Вона пояснила...

Калушанка інсценувала власний грабіж. Жінка на початку липня цього року звернулася до поліції з повідомленням про “грабіж, поєднаний з насильством”.

 

 

Вона пояснила правоохоронцям, що до її помешкання посеред ночі проникли дві невідомі особи, які спричинили їй тілесні ушкодження та поцупили 1300 доларів США та 20 000 грн.

У поліції заяву прийняли та розпочали слідство, в ході якого з’ясувалося, що ніякого пограбування не було. Зокрема, було встановлено, що калушанка умисно взяла з місця зберігання та заховала в інше місце гроші, інсценувала вчинення щодо неї злочину, маючи намір використати вказані кошти для власних потреб.

За “ігри” з поліцією жінку суд визнав винною за ст. 383 ч. 2 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину )та призначив їй покарання —  2 роки обмеження волі. Згідно ст. 75 КК України її звільнили від відбування покарання з випробуванням та встановили іспитовий строк терміном на один рік.

 Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...