Володимир Олійник: Замість аукціону «Свобода» хоче своїй фірмі подарувати землю громади Франківська

Голова фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», який є депутатом від даного виборчого округу, розповідає, що даний факт викликав значний спротив у жителів вулиці...

Голова фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», який є депутатом від даного виборчого округу, розповідає, що даний факт викликав значний спротив у жителів вулиці Макогона і мікрорайону Княгинин: «Люди не вірять, що свободівська влада піде на їхні вимоги, проте налаштовані досить таки радикально. Усім добре відомо, що дана територія – це болотяна місцевість, тому недобросовісно на такій землі будувати багатоповерхівки, які часом можуть піти під землю. Окрім того, не уявляю, як на такій малій території буде жити так багато людей. Тому вважаю, що єдиним варіантом вирішення конфлікту по вул. Макогона є проведення громадських слухань та перегляд детального плану території на наступній сесії міської ради».

Окрім того, Володимир Олійник вважає, що розпоряджатися землею повинна громада нашого міста. «Івано-Франківськ – місто, яке має усі можливості для розвитку і розбудови, а не забудови. 
Для цього необхідно проводити аукціони, залучати до будівництва справжніх фахівців. При цьому необхідно також враховувати інтереси людей. Зараз я розумію, що міська влада нездатна навести порядок з будівництвами, самовільно розпоряджається землями, які належать громаді, задля вигоди і прибутку своїх фірм».

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...