В Івано-Франківську перекриють центр міста

Про це у мережі Фейсбук повідомив начальник відділу дорожньої інфраструктури департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Мирослав Федорків.   Протягом 16,17,18 та 22 вересня рух...

Про це у мережі Фейсбук повідомив начальник відділу дорожньої інфраструктури департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Мирослав Федорків.

 

Протягом 16,17,18 та 22 вересня рух автотранспорту через паркову зону середмістя буде заборонений в рамках заходів Європейського тижня мобільності.

Вулиці Сотника Мартинця, Лесі Українки, Міцкевича та Грушевського будуть перекриті.

Тимчасова схема руху транспорту до Вашої уваги:

А всіх автолюбителів хоча б на кілька днів закликають відмовитись від їзди на приватному авто, та скористатися альтернативними видами транспорту.

З 16 по 22 вересня в місті проведуть Європейський тиждень мобільності – свято раціонального розвитку транспорту. Це загальноєвропейська ініціатива, яка проводиться у понад 5 тисячах міст Європи. ЇЇ суть – заохотити використання альтернативних видів транспорту, таких як громадський транспорт та велосипед, та зменшити використання автомобіль.

В рамках свята проведуть різноманітні мистецькі та розважальні заходи, а також лекторії. Зокрема лекції, презентації, дискусії, ігри для дітей, показові виступи велосипедистів-екстремалів та показ фільму «ВелоVSАвто».

Головні заходи Європейського тижня мобільності буде проведено 16,17 та 18 вересня. Проте 22 вересня відбудеться важливий у рамках ініціативи захід «День без авто». В цей день мешканців заохочуватимуть не користуватися приватними автомобілями, а добиратися в потрібні місця велосипедом, громадським транспортом або ж пішки.

 

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...