Апеляційний суд Івано-Франківська відпустив обвинувачуваного під чесне слово

Колегія суддів Івано-Франківського апеляційного суду на сьогоднішньому засіданні відпустила обвинувачуного в спробі пограбування автомобіля під чесне слово.   Сьогодні, 4 жовтня, відбулося засідання колегії...

Колегія суддів Івано-Франківського апеляційного суду на сьогоднішньому засіданні відпустила обвинувачуного в спробі пограбування автомобіля під чесне слово.

 

Сьогодні, 4 жовтня, відбулося засідання колегії суддів Івано-Франківського апеляційного суду, у справі по спробі пограбування автомобіля, котрий належить громадському активісту Віталію Чорненькому.

Суд відпустив обвинувачуваного під особисте зобов’язання з’явитися на наступне засідання суду в його справі.

Нагадаємо, що 18 вересня, зранку свідомі громадяни затримали злочинця, який пошкодив і намагався викрасти автомобіль громадського активіста.

Що цікаво – зловмисник за кілька годин до згаданої події затримувався поліцією за підозрою у зламі дверей квартири, був відпущений і вже по дорозі з відділку поліції намагався викрасти чи обікрасти автомобіль.

Сьогоднішнє засідання суду прокоментував в мережі Facebook Віталій Чорненький

“Вчинені злочини є важкими, підозрюваний не має постійного місця проживання в нашій області, не працює, збитки не відшкодовує. Прокурор звернувся із заявою про обрання відносно підозрюваного міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, потерпілим це клопотання було підтримано. Однак колегія суддів Івано-Франківського апеляційного суду клопотання прокурора та потерпілого залишили без задоволення та злочинця випустили на волю під особисте зобов’язання, навіть без носіння електронного браслета. Одним словом злочинця, якого затримали СВІДОМІ ГРОМАДЯНИ під час вчинення ним злочину, наш суд випустив на волю і це без будь-яких пояснень. Цікаво, що сам підозрюваний на засіданні суду не міг нічого сказати в своє виправдання, не кажучи вже про якісь вибачення перед потерпілим”.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...