Руслан Марцінків звернувся до народного депутата України Олександра Шевченка за фінансуванням 230 млн гривень моста в Пасічну

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків просить народного депутата України Олександра Шевченка сприяти у виділенні з державного бюджету 230 мльйонів гривень субвенції на будівництво нового моста...

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків просить народного депутата України Олександра Шевченка сприяти у виділенні з державного бюджету 230 мльйонів гривень субвенції на будівництво нового моста в Пасічну.

Нагадаємо, що ще пів-року тому Руслан Марцінків озвучив ціну нового моста в 90 мільйонів гривень, проте на протязі кількох місяців сума щомісячно зростала, подолавши в серпні “планку” в 300 мільйонів гривень.

Цікаво, що ще в травні 2016 року на вимогу фракції УКРОПу в міській раді забезпечити фінансування з міського бюджету за рахунок профіциту бюджету, як це є  в багатьох інших містах України, – харчування школярів молодших класів, Руслан Марцінків відповів, що всі кошти від перевиконання міського бюджету він буде резкрвувати на будівництво нового моста в Пасічну. Відомо, що за перше півріччя перевиконання бюджету від децентралізації склало близько 150 мільйонів гривень, а перевиконання за рік прогнозується в сумі більшій за 300 млн гривень.

Проте, судячи з листа міського голови, кошти на міст міська влада, як обіцяла, не “зарезервувала”…

 

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...