Ремонт центральної вулиці Івано-Франківська розпочнеться в кінці жовтня, але асфальтувати цього року її не будуть

“Івано-Франківськавтодор” взявся відремонтувати вулицю Мазепи за 17,5 мільйонів. У середу, 5 жовтня, на платформі Prozorro –електронній системі публічних закупівель, відбувся тендер на капітальний ремонт...

“Івано-Франківськавтодор” взявся відремонтувати вулицю Мазепи за 17,5 мільйонів.

У середу, 5 жовтня, на платформі Prozorro –електронній системі публічних закупівель, відбувся тендер на капітальний ремонт вулиці Гетьмана Мазепи у Франківську. Замовник робіт – департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради.

01353783[1]

Найменшу ставку запропонував ТОВ “Івано-Франківськавтодор” – 17 мільйонів 490 тисяч гривень. В тендері взяли участь 5 учасників. Серед них і фірма ТОВ “ПБС”, однак їх ставка не опустилася нижче 20 мільйонів 800 тисяч гривень. Очікувана вартість торгів -26 865 322гривень.

http://report.if.ua/wp-content/uploads/2016/10/tender-400×143.jpg 400w” alt=”tender” width=”800″ height=”285″>

Міська рада Франківська з бюджету виділила майже три мільйони гривень на капремонт вулиці  Гетьмана Мазепи. Про це  повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-ФранківськаМихайло Смушак.

“17,5 мільйонів – загальна сума робіт, які мають бути виконані, – говорить Михайло Смушак. – На цей рік з бюджету виділили три мільйони гривень, решту виділять наступного року. Цей тендер розрахований на два роки.”

Ремонт передбачає дві черги. Перша – від вулиці 100-річчя Червоного Хреста до вулиці Січових Стрільців, друга – від кільця вулиці Набережна ім. В. Стефаника до вулиці 100-річчя Червоного Хреста.

Роботи розпочнуть, ймовірно, в кінці жовтня.

“Комплексний ремонт передбачає все від заміни знаків до водопроводу і дорожного покриття, – додає Смушак. – Починати треба буде або зі зміни водопроводу, або почнуть робити тротуари – те, що погода дозволяє. Зрозуміло, що асфальтувати цього року ніхто вже не буде.”

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...