Подаруйте тваринці тепло, а свому дому радість

Наближаються холоди і морозна зима, а одже ми всі потребуватимемо тепла та любові. Але не тільки людям потрібно тепло цими холодними і похмурими буднями....

Наближаються холоди і морозна зима, а одже ми всі потребуватимемо тепла та любові. Але не тільки людям потрібно тепло цими холодними і похмурими буднями.

Тварини також потребують вашої підтримки та тепла. Тому радимо придивитись до підопічних “Сірків”, які шукають свою люблячу родину, та затишний куточок у вашому серці.

Придивіться до цих красунь. Кожна з яких особлива та з своїм ніжним та вірним характером.

На першому фото дівчинка Жанна. Панянка активна любить гратися та бігати, але більш за все поїсти. Собака стерлізована (не буде мати потомства), та вакцинована. 

На зображенні під номером два ще одна красуня та справжній охоронець, бо в її крові тече кров одної з найвірніших та найрозумніших собак, німецької вівчарки. Дівчинка стерлізована та вакцинована.

З третього фото дружньо посміхається красуня, яка чекає на свою люблячу людину, котра ніколи не зрадить її. Стерлізована та вакцинована.

Сумні очі, які дивляться прямо в душу, належать ще одній імпозантній дамі, яка уже давно чекає на свій теплий куточок.

На п’ятому та шостому фото дві неймовірно красиві леді, кожна зі своїм особливим та неповторним характером.

Завершує сімку тер’єро подібна дівчинка з неймовірно великою душею та щирими очима. Ця красуня обов’язково стане товаришем для людини яка відкриє їй своє серце.

Якщо вам запала в душу котрась з цих красунь, ви можете звернутись за номером телефону 0997124680 або 0988976512. Також ви можете натиснути сюди і перейти на сайт, щоб допомогти коштами, або ж харчами.

 

 

{gallery}DS1{/gallery}

Категорії
Життя
Новини
Loading...