Михайло Смушак: На сьогоднішній день 90% житлового фонду Франківська вже з опаленням

В Івано-Франківську вже кілька днів, як розпочався опалювальний сезон. Ще в суботу медичні та освітні заклади отримали тепло. З житловим фондом – процес трохи...

В Івано-Франківську вже кілька днів, як розпочався опалювальний сезон. Ще в суботу медичні та освітні заклади отримали тепло. З житловим фондом – процес трохи повільніший.

 

За словами директора Департаменту житлово господарства та комунальної політики та благоустрою міста Михайла Смушака, загалом ситуація дуже позитивна, якщо порівнювати з минулими роками.

На сьогоднішній день 90% житлового фонду вже з опаленням. Всі школи, садочки та лікарні з теплом, – розповідає М.Смушак. – Єдине, що зараз закінчуються роботи в котельнях по Військових Ветеранів та Медичній. Від них тепло отримують кілька навчальних закладів та будинків“.

Головний комунальник міста каже, що проблем із запуском системи опаленнями практично немає і вже за кілька днів всі іванофранківці будуть з теплом.

Кожен день працюєм, моніторимо, проводим наради, – розповідає посадовець. – Аварій, як таких, – немає. Є незначні пориви у будинках. Також є кілька випадків, коли доводиться замінювати викрадені крани“.

До слова, в нашому місті опалювальний сезон розпочався найшвидше в Україні. Загалом, офіційно опалювальний сезон в Україні має стартувати з 15 жовтня.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...