Місцева прокуратура просить суд відсторонити Міхальця від займаної посади

В Івано-Франківську місцева прокуратура просить суд відсторонити головного патрульного Дмитра Міхальця від займаної посади. Наразі йому повідомлено про підозру в перевищенні влади, повідомляють у прес-службі прокуратури. “На початку вересня...

В Івано-Франківську місцева прокуратура просить суд відсторонити головного патрульного Дмитра Міхальця від займаної посади.

Наразі йому повідомлено про підозру в перевищенні влади, повідомляють у прес-службі прокуратури.

“На початку вересня до керівника управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську звернувся учасник АТО, який висловив незгоду з постановою про накладення на нього адміністративного стягнення. Не дослухавши заявника, посадовець наказав останньому залишити кабінет. Коли учасник бойових дій продовжив відстоювати свою позицію, поліцейський, не маючи жодних підстав для застосування фізичної сили, демонструючи значну фізичну перевагу, спричинив потерпілому легкі тілесні ушкодження, що підтверджується висновком судово-медичного експерта. Перевищення службових повноважень супроводжувалось насильством, болісними та такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями”, – йдеться у повідомленні прокуратури.    

 

Джерело       

Категорії
Життя
Новини
Loading...