Справа франківської судді Лучко: суд продовжує розгляд апеляційної скарги (фото)

27 жовтня Апеляційний суд Івано-Франківської області продовжив розгляд справи за скаргою судді окружного суду Оксани Лучко, яку суд першої інстанції визнав винною у вчиненні...

27 жовтня Апеляційний суд Івано-Франківської області продовжив розгляд справи за скаргою судді окружного суду Оксани Лучко, яку суд першої інстанції визнав винною у вчиненні корупційного правопорушення.

 

Оксана Лучко стверджує, що всю цю справу про вчинення корупційного правопорушення “роздули” її недоброзичливці, починаючи від слідчого і закінчуючи суддею, який необ’єктивно розглядав справу.

 Суддя окружного суду впевнена, що у кожного з них були особисті причини звинуватити її, оскільки за свою кар’єру вона розглянула багато справ за участю їх або їхніх родичів і в більшості випадків виносила рішення не на їхню користь.

Адвокат Лучко вважаю всю справу абсурдною, оскільки вина його підзахисної не була доведена. За його словами, у позові Пенсійного фонду до Захприкарпатжитлобуд ніде не було вказано прізвище батька судді. Незважаючи на те, що Оксана Лучко живе в одному місті зі своїм батьком, вона навіть не здогадувалась, що він директор підприємства. Хоча прокурор довів, що сама Оксана Олександрівна півроку працювала в ЗАТ “Прикарпатжитлобуд”.

Правозахисник вважає, що його підзахисну просто підставили, оскільки кілька років тому її обрали головою суду.

Сама Оксана Лучка апелювала тим фактом, що в матеріалах справи не було вказано прізвище її батька, а відповідачем значилось підприємство. А в обов’язки судді не входить перевірка керівництва.

Для прийняття рішення суд оголосив перерву.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...