Після суду Дмитро Міхалець подякував франківцям за підтримку (відео)

Начальник Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську подякував усім за підтримку, а також додав, що буде відвідувати усі засідання та поводитиметься законослухняно.   “Я...

Начальник Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську подякував усім за підтримку, а також додав, що буде відвідувати усі засідання та поводитиметься законослухняно.

 

“Я хочу подякувати за підтримку громаді. Я звертаюся до громади і кажу: я вас не зраджу, я буду і надалі віддаватися роботі і підтримуватиму порядок у місті”, – заявив Дмитро Міхалець.

Як відомо, до суду було скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді застави, а також відсторонення Міхальця від займаної посади. 

У першій справі щодо обрання запобіжного заходу у виді застави суддя Івано-Франківського міського суду Роман Хоростіль виніс ухвалу застосувати до начальника патрульної поліції Івано-Франківська запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Таким чином, Міхалець має з’являтися до слідчого прокурора на першу вимогу. Додамо, що прокурор просив застосувати запобіжний захід у виді застави розміром у 80 мінімальних зарплат.

У другій справі суд ухвалив відмовити у клопотанні прокурора щодо відсторонення Міхальця від займаної посади.

У залі суду пролунали оплески на підтримку Дмитра Міхальця та у відповідь на ухвалу суду.

Нагадаємо, начальнику управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську повідомлено про підозру у перевищенні влади, тобто умисному вчиненні працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих йому прав чи повноважень, що завдали істотної шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян та супроводжувалися насильством, болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями (ч. 2 ст. 365 КК України).

Відтак, 7 вересня до прокуратури звернувся громадянин Іван Чайковський щодо застосування до нього фізичної сили з боку начальника патрульної поліції Івано-Франківська Дмитра Міхальця. Того ж дня було порушене кримінальне провадження.

Додамо, що Іван Чайковський у залу суду так і не з’явився. Натомість Міхалець зазначив, що з Іваном Чайковським не спілкувався, але, працюючи в одному приміщенні, вітається щодня.

Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом прокуратури області.


відео тут

Категорії
Життя
Новини
Loading...