У Франківську поліція розшукує жінку-алкоголічку, яка втекла з дітьми з дому

В Івано-Франківську 36-річна жінка, яка декілька днів тому була закрила власну матір та дітей, зараз забрала дітей з дому і зникла в невідомому напрямку.  ...
В Івано-Франківську 36-річна жінка, яка декілька днів тому була закрила власну матір та дітей, зараз забрала дітей з дому і зникла в невідомому напрямку.

 
Як повідомили в управлінні патрульної поліції, жінка, яка страждає від алкоголізму, приблизно 2 год тому забрала з дому своїх двох неповнолітніх дітей (хлопчики 5 років, близнюки. Одягнуті в сині куртки.) Жінка має світле волосся,в чому була вдягнута, її мати не пам’ятає.
 
 Поліція просить франківців при виявленні цієї особи телефонувати на 102.
Нагадаємо, що 26 жовтня до рятувальників звернулася 56-річна жінка, яка повідомила, що її разом з двома онуками донька закрила на балконі.  За словами жінки,  її 36-річна донька забрала з дому всі гроші і закордонний паспорт та поїхала в невідомому напрямку. Рятувальники в  присутності працівників поліції за допомогою розкладної драбини допомогли громадянці та її онукам вибратися з квартири, справу передали працівникам поліції.
Категорії
Життя
Новини
Loading...