На україну насунулись дощі зі снігом

Опади обіцяють практично по всій країні. У середу, 2 листопада, опади обіцяють практично всій Україні на Півдні та Заході пройдуть сильні дощі, середня температура...

Опади обіцяють практично по всій країні.

У середу, 2 листопада, опади обіцяють практично всій Україні на Півдні та Заході пройдуть сильні дощі, середня температура вдень становитиме 5-7 градусів вище нуля. У Центрі буде прохолодніше – 3-5 градусів з плюсом і сніг з дощем.

Північним регіонам також обіцяють мокрий сніг, але там температура повітря буде ще нижчою – 1-3 градуси тепла. І лише на Сході сьогодні переважно без опадів. Термометри в середньому там покажуть 2-4 градуси тепла. У Києві температура вдень триматиметься позначки 2-4 градуси вище нуля.

Вдень йтиме дощ з мокрим снігом, вночі опадів не очікується. У Львові температура повітря становитиме 6-8 градусів. Вдень та вночі йтиме дощ.

В Одесі температура повітря буде ще вищою – стовпчики показуватимуть 9-11 градусів з позначкою плюс. Вдень у місті йтиме дощ. У Дніпрі буде прохолодно, температура становитиме 2-4 градуси. Вдень йтиме дощ з мокрим снігом. У Харкові температура повітря триматиметься на позначці 1-3 градуси тепла. Вдень та вночі опадів не передбачається.

Джерело

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...