Прокуратура подала апеляцію на ухвалу суду щодо Дмитра Міхальця

У пятницю, 28 жовтня Івано-Франківський міський суд виніс ухвалу щодо відсторонення начальника патрульної поліції Дмитра Міхальця з посади та обрання йому запобіжного заходу на...
У пятницю, 28 жовтня Івано-Франківський міський суд виніс ухвалу щодо відсторонення начальника патрульної поліції Дмитра Міхальця з посади та обрання йому запобіжного заходу на час досудового слідства.

Як відомо, прокурор просив для головного копа міста про обрання запобіжного заходу у вигляді застави у 80 мінімальних зарплат. Втім, суд призначив особисте зобов’язання. Також прокуратура клопотала про відстороненняМіхальця від посади, однак суд його відхилив.

Сьогодні ж, 2 листопада в Івано-Франківську розглядатимуть апеліцяю на ухвалу міського суду за поданням прокуратури.

Як відомо, головному копу Івано-Франківська Дмитру Міхальцю інкримінують “умисне вчинення працівником правоохоронного органу дій, які виходять за межі наданих прав чи повноважень, що завдали істотної шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян та супроводжувалися насильством, болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями (ч. 2 ст. 365 КК України)”. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...