Володимир Олійник про основні завдання фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» в міській раді

У ефірі телепрограми «За і проти» голова фракції УКРОП виділив наступні напрямки роботи депутатів у нашому місті: -не давати освоювати бюджетні кошти свобдівськими фірмами,...

У ефірі телепрограми «За і проти» голова фракції УКРОП виділив наступні напрямки роботи депутатів у нашому місті:

-не давати освоювати бюджетні кошти свобдівськими фірмами, які проводять ремонти доріг і тротуарів;
-вимагати від влади проведення якісних ремонтних робіт, які, ще раз підкреслюю, здійснюються за бюджетні кошти;
-здійснювати контроль за витратами з бюджету. Сума перевиконання міського бюджету Івано-Франківська перевиконання не 50, як зазначає Руслан Мацінків, а 232 мільйони гривень. Таку інформацію депутати від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» отримали в бюджетному комітеті обласної ради. Чому реальна сума перевиконання приховується?
-більше увагу міській владі потрібно приділяти гуманітарній сфері. Івано-Франківськ – це не тільки дороги і бруківка.

Окрім того, Володимир Олійник зазначив, що команда «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» в міській раді складається з людей, які давно працюють на благо нашого міста і держави, ще задовго до того як стали депутатами. Хтось займався і продовжує активно займатись громадською діяльністю, роблячи багато корисних речей, хтось побував в зоні АТО, хтось розвивав молодіжну політику в Івано-Франківську, будучи головою Профкому Прикарпатського університету імені Василя Стефаника.

Всі ми себе називаємо командою Олександра Шевченка. Ми об’єднані навколо тієї програми по розвитку нашого міста, яку планує реалізувати Олександр Шевченко.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...