Як громада втратила “Олімп” – мовою документів (фото)

Заступник начальника управління молоді і спорту Івано-Франківської облдержадміністрації Назар Павлів оприлюднив документи, які можуть розповісти історію привласнення скандального спорткомплексу «Олімп». “Як відбувалась афера десятиліття, і...

Заступник начальника управління молоді і спорту Івано-Франківської облдержадміністрації Назар Павлів оприлюднив документи, які можуть розповісти історію привласнення скандального спорткомплексу «Олімп».

“Як відбувалась афера десятиліття, і хто причетний до махінацій зі спорткомплексом?”, – такими словами супроводжує свої факти Павлів.

Отже, як це було у прямій мові Павліва:

1) 03.09.2004 р. зібралась «така собі» президія спортивного товариства «Колос» у відомстві якої є ДЮСШ на балансі якої є спорткомплекс.

2) «така собі» президія вирішує (проголосувало 8 чол) замовити ремонт (і добудувати котельню) спорткомплексу на суму 1 млн.грн.

3) «така собі» президія НАПЕРЕД ЗНАЛА, що повернення кредиту в 1 млн.грн НЕ БУДЕ (бо це не було передбачено нівякому бюджеті: ні в обласному, ні в міському).

4) ремонтні роботи погоджується зробити «своя» фірмочка під назвою «Отинійська ПКМ».

5) з нею укладається договір іпотеки і в заставу кладеться ВЕСЬ спорткомплекс.

6) станом на кінець року (2005р.) 1 млн.грн за ремонт не повернули (про це НАПЕРЕД ЗНАЛА «така собі» президія (!))) і ВЕСЬ спорткомплекс + прибудована котельня (!) згідно іпотечного договору переходить у власність «своєї» фірмочки «Отинійська ПКМ»

ГЕНІАЛЬНО !!! )))

7) уже потім спорткомплекс продали Прикарпатському університету за 5 млн.грн.

8) СПОРТИВНА ГРОМАДСЬКІСТЬ ХОЧЕ ЗНАТИ: як вони поділили між собою 5 млн.грн…і чому дотепер нікого не притягнуто до кримінальної відповідальності, адже Центральна Рада спорттовариства «Колос» (у власності якої перебував спорткомплекс «Олімп») підтверджує що НЕ ДАВАЛА ДОЗВОЛУ на укладення договору іпотеки пов’язаного з спорткомплексом «Олімп» та його продажем !

Нагадаємо, тему повернення “Олімпу” в користування громади підняв нещодавно депутат міської ради Андріан Волгін, який оголосив сухе голодування до часу, поки діти не зможуть там безперешкодно тренуватися.

Три дні голодування таки дало свій ефект – влада і ПНУ домовилися про спільне використання комплексу.

Категорії
Життя
Новини
Loading...